Dé opvang voor uw speelse rakker...
0479 46 96 28

Professionele aanpak van probleemhonden

Hondenhotel Victor - Probleemhonden

Vandaag zijn honden een volwaardig lid van het gezin. Ze brengen gezelligheid en zijn aanhankelijk. Maar een hond moet ook geleerd worden hoe zich binnen- en buitenshuis te gedragen. Soms is er probleemgedrag en moet dit professioneel worden aangepakt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over verlatingsangst, onnodig blaffen, agressie tegenover mensen of andere honden of onzindelijkheid.

Zoeken naar de oorzaken

Door onze opleiding als hondengedragsterapeute aan het Van Hall instituut te Utrecht in Nederland, zijn wij opgeleid om probleemgedrag bij honden te erkennen en probleemhonden in Brecht en omgeving aan te pakken.

We zoeken naar oorzaken in combinatie met het baasje, andere honden of triggers die het probleemgedrag opwekken en pakken het stapsgewijs aan. We werken enkel op afspraak en testen de hond uitvoerig. Deze eerste afspraak neemt gemiddeld twee uur in beslag. Nadien bepalen we in samenspraak met u de gepaste therapie.

Vraag ons meer inlichtingen

Wenst u meer inlichtingen over hoe wij aan de slag gaan met probleemhonden? Neem dan zeker contact op met Hondenhotel Victor in Brecht. Ook onze hondenopvang is een aanrader.

DogVision

Flexibel

Steeds bereikbaar Dankzij
onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren