Dé opvang voor uw speelse rakker...
0479 46 96 28

Reserveer nu

Hondenhotel Victor
in Brecht met een hart voor uw hond

Bent u op zoek naar een ervaren lesgever in gehoorzaamheidstraining voor honden? Iemand die het probleemgedrag van uw hond analyseert en u helpt dit efficiënt aan te pakken? Of bent u van plan om er enkele dagen op uit te trekken en wilt u de zorg van uw trouwe viervoeter overlaten aan gepassioneerde hondenliefhebbers? Dan helpen wij u bij Victor, het hondenhotel in Brecht, met veel plezier verder.

Gehoorzaamheidstrainingen

Een hond brengt gezelligheid en is afhankelijk. Maar een hond moet ook grenzen ontdekken en geleerd worden hoe zich binnen- en buitenshuis te gedragen. Hiervoor kunt u bij ons hondenpension terecht. We organiseren lessenreeksen (van puppyklas tot vervolmakingscursussen) en gehoorzaamheidstrainingen.

We zijn gespecialiseerd in het aanpakken van probleemhonden (zindelijkheid, angst, agressie, …) en beschikken over een ruim pension met speelweide waar u uw hond met een gerust hart voor enkele dagen kunt achterlaten.

Gedragstherapie

Net als u hebben wij alleen het beste voor met uw hond. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat wij een opleiding hebben gevolgd aan het Van Hall instituut te Utrecht in Nederland als hondengedragsterapeute.

Contacteer ons snel

Wenst u meer informatie over de lessenreeksen in ons Hondenhotel Victor in Brecht? Neem gerust contact met ons op. Ook voor hondenopvang kunnen wij instaan.

Onze diensten

AAN DE BESTE SERVICE

 

Hondenhotel

U bent een aantal dagen op reis en u zoekt nog een mooi adresje voor uw hond, dan is er ons hondenhotel. Uw hond zal zich er meteen thuisvoelen.

Link

 

Gedragslessen

Geniet nog meer van de aanwezigheid van uw beestje en volg een van onze gedragslessen, waar wij met veel liefde tewerkgaan. Uw hond zal zo heel wat bijleren, en u ook.

Link

 

Probleemhonden

Als uw trouwe viervoeter kampt met bepaalde angsten of soms agressief reageert, dan zijn er onze gedragslessen. Schrijf uw probleemhond in en u merkt snel het resultaat.

Link

Flexibel

Steeds bereikbaar Dankzij
onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren