Dé opvang voor uw speelse rakker...
0479 46 96 28

Hondenpension met de beste verzorging

Hondenhotel Victor - Hotel

Uw trouwe viervoeter wordt bij Hondenhotel Victor, ons hondenpension in Brecht, elke dag in de watten gelegd. Wij beschikken over ruime binnen- en buitenhokken, verwarmd in de winter én gekoeld tijdens de warme zomermaanden.

Kwaliteitsvolle voeding

Ook hebben we een ruime speelweide, waar uw hond twee keer per dag naar hartenlust kan ravotten. Wanneer uw huisdier erg sociaal is, mag die overdag ook met onze eigen honden spelen. Verder bieden wij de mogelijkheid om tijdens het verblijf lessen in gehoorzaamheid te laten volgen en kunnen we op uw vraag ook extra gaan wandelen met uw hond.

Onze ‘gasten’ krijgen kwaliteitsvolle droogvoeding, maar ook de eigen vertrouwde brokken mogen worden meegebracht. Indien nodig kunnen wij uw huisdier tijdens het verblijf ook medicatie toedienen.

Reserveer uw plaatsje

Ons hondenhotel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8 uur tot 9.30 uur en van 13 uur tot 18.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Wij vragen bij het brengen of afhalen van uw hond(en) steeds vooraf telefonisch te verwittigen.

Wanneer uw hond bij ons verblijft, tekent u vooraf een overeenkomst en leggen we u ook graag de regels van ons pension uit. Een definitieve reservatie kan enkel bij betaling van een voorschot.

Neem gerust contact op

U kan uw hond hier online inschrijven voor ons hondenpension. Wilt u uw hond extra laten verwennen tijdens het verblijf? Dan zorgt Hondenhotel Victor voor een vipbehandeling! Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen over onze hondenopvang.

Om alles in goede banen te leiden en alles vlot te laten verlopen, raden wij aan toch ook even een kijkje te nemen naar onze huisregels.


Flexibel

Steeds bereikbaar Dankzij
onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren