Dé opvang voor uw speelse rakker...
0479 46 96 28

Gehoorzaamheidstraining voor uw hond

Hondenhotel Victor - Lessen

Bij Hondenhotel Victor organiseren we verschillende cursussen, afgestemd op het niveau van uw hond. Zo zorgen wij onder andere voor gehoorzaamheidstraining in Brecht. U zult achteraf veel meer plezier hebben van uw hond.

Puppyklasje

Vooral om uw hondje goed te socialiseren, dit vanaf acht weken. Telkens zaterdag van 13 tot 14 uur. U kan steeds mee aansluiten. We werken op basis van beloning.

Basiscursus

Deze cursus omvat tien lessen gehoorzaamheid voor de huishond, drie maal per week (maandag –woensdag - vrijdag). Ook theorie komt aan bod, vooral om de baasjes te leren hoe ze met hun hond moeten omgaan.

Vervolgcursus

1 uur praktijk, 1 maal per week. Gehoorzaamheid gebaseerd op de basiscursus.

Volmakingcursus

1 uur praktijk, 1 maal per week. Gehoorzaamheid gebaseerd op de vervolgcursus maar dan meer praktijkgericht en met meer afleiding. Er wordt ook op straat en in het bos getraind.

Privéles

Vaak gericht op specifieke afleiding of omstandigheden. Dit is ook mogelijk terwijl hij op pension is, dan trainen wij uw hond voor u. Ook voor honden die nog niet in groep kunnen functioneren.

Interne opvoeding of heropvoeding

Uw hond komt voor een bepaalde tijd naar ons en leiden wij hem op in ons centrum. Hier wordt ook vaak getraind op specifieke omstandigheden of afleiding. Ook gewone gehoorzaamheidstraining is mogelijk. Tijdspanne is overeen te komen.

Neem contact op

Wilt u uw viervoeter graag inschrijven voor een lessenreeks, zoals de gehoorzaamheidstraining? Of wenst u meer inlichtingen over onze hondenopvang? Neem dan zeker contact op met Hondenhotel Victor.


Flexibel

Steeds bereikbaar Dankzij
onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren